29/7/08

Els espàrrecs de Mart

Estrenaré aquest blog amb una de les notícies que més m'han impactat en els últims mesos. A Mart es donen les condicions mínimes per poder conrear espàrrecs. Així ho explicava el 28 de juny 'El Periódico de Catalunya':

"Espárragos en Marte. Con esta noticia se han despachado los científicos que estudian la información aportada por la sonda Phoenix desde el planeta rojo. Plante una raíz de esta planta herbácea en una maceta llena de tierra marciana y la verdura crecerá sana y feliz. El experimento realizado con la sonda demostró que la tierra del norte es más alcalina de lo que pensaban y está llena de los nutrientes minerales que la planta necesitaría para crecer".

Doncs res, a plantar espàrrecs a Mart. Qui tingui un ovni o similar, que vagi preparant l'escafandra per pujar-hi unes quantes llavors i, au, a treballar la terra. Només dos petits problemes: un, el preu de la benzina. Anar i tornar pot sortir per un ull de la cara. I dos: caldria carregar unes quantes garrafes d'aigua per regar, ja que a Mart no n'hi ha. No sembla un negoci aconsellable, certament.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola?

Ferran ha dit...

dentro de poco se descubrira que marte tiene las condiciones optimas para preparar las famosas morcillas malagueñas y entre todos los zampabollos podemos juntar un dinerillos y modificar el kia para que vuele y vaya a marte. vaya negocio¡¡¡¡¡¡¡¡

el Churi ha dit...

...segur que "l'excel.lent" fideuà/paella que vàrem jalar l'altre dia a Castefa venia de mart, o era de chernobil?...

Duri ha dit...

Endevé, endevé...

Molt interessant la reflexió com a inici de blog. Deu n'hi do!! Per a encetar el Calaix Desastre, res millor que els espàrregs a Mart i els OVNIS coupé...

Qui és Nui, és Nui.

Stubbins ha dit...

Oiguee!!!

Jo hi portaría uns quants a Mart a plantar i després a fregir espàrrecs.

No els esmento, per tal de no ferir sensibilitats que provoquin malentesos en el primer dia de vida d'aquest projecte.

No cal ni dir-te de que quan necesitis ajut amb el blog, pots comptar amb mi.

Endavant amb el blog!!!

Anònim ha dit...

¿A Mart es possible trobar oli de Riudecanyes?